Slide background

Személyes adatok megtekintése

A munkavállalók megtekinthetik a rendszerben nyilvántartott saját HR adataikat, mint címek, igazolványok, TAJ- és adóazonosító jel,  hozzátartozók adatai.

Nyomtatvány kitöltés

A NEXON_PORT lehetőséget biztosít a szervezet által gyakran használt formanyomtatványok, nyilatkozatok elektronikus megjelenítésére, az ehhez kapcsolódó munkafolyamatok támogatására.  A nyomtatványok a dolgozó ismert alapadataival feltöltött formában jelennek meg a dolgozó számára.

Elektronikus bérjegyzék

A NEXONbér rendszer a bérszámfejtést követően elektronikus formában elkészíti a dolgozók munkabérjegyzékét, amit azután a dolgozó – akár évekre visszamenőleg is  -  megtekinthet a portál felületén.

Adatváltozások

A munkavállalók a HR alapadatokban bekövetkező változásokat a NEXON_PORT felületén kényelmesen be tudják jelenteni a HR ügyintéző számára. Az igényekhez dokumentum csatolható. A HR ügyintéző és a munkavállaló között folyamatos on-line kommunikáció folyik a beküldött adatok helyességéről illetve azok elfogadásáról.

Cafeteria

A munkavállalók a NEXON_PORT felületén keresztül kezelhetik Cafeteria nyilatkozataikat és  kísérhetik figyelemmel folyószámla egyenlegüket.

Elektronikus jelenléti ív

A munkavállalók a NEXON_PORT felületén kezelhetik a jelenlét ívet, a távollét és beosztás terveket.

Látványos, animált szervezetábrázolás

Egy szervezeti változás kommunikálása vállalaton belül mindig komoly kommunikációs feladatot jelent. Ezzel a lehetőséggel mindenki megtekintheti a szervezet felépítését és megmutatjuk, hogy ki hol helyezkedik el a szervezeten belül. Szervezeti és dolgozói elérhetőségi információk, fényképek, keresési lehetőségek támogatják a belső kommunikációt.

Juttatáscsomag megtekintése

A munkavállalók megtekinthetik a juttatásaikat, aktuális képet kapva a tényleges juttatáscsomagjukról.

Igazolások

A munkavállalók letölthetik a  NEXONbér rendszerben elkészített adóigazolásokat (M30, M29, járulékigazolás). Elektronikus aláírással kombinálva a megoldás kiváltja a papír alapú iratkezelést.

Vezetői riportok

A vezetőket mindig a számukra legfontosabb, előre összeállított adatokból készített riportokkal támogatjuk.

A NEXON_PORT teljes funkcionalitásához kiegészítő modulokra lehet szükség.