NEXON_PORT előnyök

A webes alapú rendszer bármikor és bárhonnan elérhető, gyors ügyintézést tesz lehetővé sorban állás nélkül. A felhasználóbarát felület a dolgozók számára jelentősen megkönnyíti az adminisztrációs kötelezettségeket.

A munkavállalók bevonásával az önkiszolgáló rendszer növeli a belső kommunikáció és a HR adminisztratív folyamatok hatásfokát, növeli a munkavállalói elégedettséget.

 • Idő és költség megtakarítás

  Földrajzi és időbeli korlátozás nélkül a munkavállalók a számukra megfelelő helyen és időben önállóan, on-line intézhetik HR-es ügyeiket. Megszűnik a HR osztály előtti sorban állás, a papírokkal szaladgálás.

 • Naprakész munkavállalói adatok

  Az önkiszolgáló portálon minden munkavállaló rálát személyes adataira, az eltéréseket vagy a változásokat on-line bejelenthetik a HR terület részére. Így biztosítható, hogy az adatok naprakészek, precízek legyenek.

 • Fejlődő belső kommunikáció

  A HR egyszerre meg tudja szólítani a vállalat összes dolgozóját, vagy akár egy-egy csoportot a folyamatok elvégzéséhez. A rendszerben leadott változás igények és nyomtatvány kitöltési feladatok üzenetküldési támogatást is kapnak, a folyamatban lévő igények státusza mindkét fél számára nyomon követhető.

 • Törvényi megfelelés

  A NEXON folyamatos jogszabálykövetést biztosít a NEXON_PORT megoldásra is.

 • Intuitív felhasználói felületek

  A NEXON_PORT használata könnyen, gyorsan elsajátítható. Az intuitív felületeknek köszönhetően a kollégák szeretik, szívesen használják.

 • Munkavállalói adatok elérése 7/24

  A webes alapú rendszer előnye, hogy az információ bármikor és bárhonnan elérhető. A munkavállalóknak nem kell a HR osztály fogadó óráihoz igazodniuk, a HR-es munkatársaknak nem szükséges ügyeletet/fogadó órát tartaniuk.

 • Sztenderdizált HR folyamatok

  A NEXON_PORT megkönnyíti, egyszerűsíti a belső ügyfél támogatást. Több idő jut az üzleti HR feladatok megoldására.

 • Vezetői HR feladatok támogatása

  HR adminisztratív feladataikat gyorsan és kényelmesen végezhetik el. Az önkiszolgáló vezetői riportok a HR bevonása nélkül hozzáférést biztosítanak a beosztottaik adataihoz.